Cazare in Romania cum rezerva

cazare romania

Oferte de cazare

Unde vrei sa mergi?

Cauta dupa numele localitati unde iti doresti sa-ti petreci vacanta (ex:busteni)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Articole despre cazare din blogul nostru
cazare.org
Vacanta.com lanseaza cazare.org

Echipa vacanta.com lanseaza in luna mai portalul cazare.org , ce urmeaza sa preia mare parte din ofertele de cazare in Romania, din portalul vacanta.com...

Link-uri catre site-uri de turism...
Turismul online, o opţiune din ce în ce mai tentantă..
Valea Prahovei, pune punctual pe “i” în vacanţele românilor...
Intrebari & Raspunsuri
Intrebari & Raspunsuri

Cum pot rezerva o camera la pensiuni/vila/cabana?

Ofertele de cazare prezentate pe site-ul nostru sunt oferite direct de catre proprietari, astfel incat orice rezervare se face direct la proprietari. Puteti suna pentru a confirma disponibilitatea camerelor in perioada de timp dorita, sau puteti trimite o cerere pe email, folosind formularul de rezervare. Va recomandam sa alegeti prima varianta (sa sunati), pentru a putea rezerva camera pe care odoriti, mai rapid si mai simplu.

Cat trebuie sa platesc pentru rezervare?

Fiecare proprietar are anumite reguli, unii doresc un avans de 10-50% din valoarea totala a cazarii, altii prefera sa achitati la plecare. Detaliile de plata sunt de cele mai multe ori afisate pe pagina proprietatii, dar le puteti re-confirma in discutia cu proprietarul.Toate ofertele de cazare de pe acest site sunt Gratuite, astfel incat nu trebuie sa platiti nimic pentru folosirea site-ului nostru.

In cazul unor cerinte speciale, ne puteti face o oferta de cazare?

In cazul in care aveti anumite cerinte sau preferinte (grupuri, team building, conferinte...), ne puteti contacta si noi vom incerca sa va gasim cele mai bune oferte de cazare.

Detaliile proprietatii/camerei nu corespund cu realitatea?

In cazul in care considerati ca o proprietate/camera prezentata prin pozele sau descrierea de pe acest site, nu corespund cu realitatea, va rugam sa ne contactati.Politica noastra este destul de stricta, si vom elimita acea locatie daca consideram ca nu ofera informatii reale.

Ce reprezinta preturile afisate?

Preturile afisate in pagina de "lista oferte"  reprezinta cel mai mic pret pentru o noapte de cazare oferit de proprietar. Preturile afisate sunt doar pentru cazare si nu includ alte servicii. In pagina proprietatii veti gasii preturile detaliate pentru fiecare tip de camera, cat si preturile pentru diferite servicii (mic dejun, all inclusive, inchirieri echipament....)

Preturile la cazare sunt finale?

Preturile afisate pe site sunt oferite de catre fiecare proprietar in parte, astfel incat va rugam sa confirmati in momentul rezervarii pretul pentru o noapte de cazare. In functie de fiecare proprietar in parte si de cerintele dvs puteti negocia preturile la cazare. In cazul in care proprietarul va solicita un pret mai mare (cazare camera/noapte) decat pretul afisata pe site, va rugam sa ne contactati.