Rezervări Hoteluri cum rezerv

Caută in 130.000 Hoteluri

 
 
Camera 1
 
Camera 2
 
Camera 3
 
Camera 4
 
Camera 5
 
Camera 6
 
Camera 7
 
Camera 8
 

nevoi speciale, animale, bagaje, copii, FAQ

 
 
#
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blog: Cele mai noi articole despre hoteluri
Intrebari & Raspunsuri
Intrebari & Raspunsuri

Cum rezerv o camera la hotel?

Alegeti orasul in care doriti sa va rezervati o camera, datele inc are doriti sa stati si folositi optiunea -cauta hotel-. Din lsita de oferte, alegeti hotelul pe care il considerati cel mai potrivit si folositi optiunea - Rezerva-. In cazul rezervarilor online, dupa efectuarea platii primiti confirmarea rezervarii pe adresa de email. Pentru majoritatea hotelurilor din Romania, puteti rezerva si sunand la receptie. 

Cum pot anula o rezervare?

In cazul in care ati rezervat un hotel din afara romaniei, trebuie sa cititi politica de anulare a hotelului, si sa ne contactati. Pentru rezervarile efectuate telefonic, trebuie sa sunati direct la hotel.

Sunt incluse si mesele in pretul rezervarii?

Pretul afisat pe site este pentru o noapte de cazare, si nu include mesele. Unele oferte includ micul dejun. In pagina detaliata a hotelului, se specifica daca pretul include micul dejun, sau ce preturi sunt pentru micul dejun.

Cum caut hoteluri cu facilitati speciale, gen piscina?

Dupa ce ati ales orasul in care doriti sa cautati un hotel, si ati introdus datele calatoriei, veti primii o lista cu oferte de preturi la toate hotelurile din zona, care au camere libere in epriaoda selectata. Puteti folosii optiunile de filtrare din partea stanga a site-ului, pentru a cauta doar hoteluri ce ofera cazare pe baza cerintelor dvs.