Constanta

Atractii Turistice in Constanta

Constanta, oras resedinta de judet este cunoscut pentru zecile de obiective turistice cu care se prezinta in fata vizitatorilor, toate acestea pe langa plaja de cativa zeci de km recunoscuta pentru nisipul fin si apa limpede.

Datorita vestigiilor arheologice, a croazierelor si a excursilor efectuate in larg, precum si numeroaselor baze de tratament, orasul atrage sute de mii de turisti anual, dintre care doar o mica parte straini.

De-a lungul coastei Marii Negre se intinde ca un sirag de margele statiunile menite sa satisfaca gusturile tuturor categoriilor de varste. Asadar ne putem mandri cu un oras port care are pe deasupra zeci de atractii deosebite. incercam sa va prezentam cateva dintre aceste obiective turistice Constanta de o valoare culturala si istorica inestimabila pregatite de a fi descoperite.

Pe langa atractiile turistice date de epoca moderna, gen mall-uri, magazine de lux, cinema 3D, cazinouri si telegondole predomina cele istorice care dateaza, unele dintre ele, de sute de ani. Vorbim aici despre Moschea din Constanta, despre Farul genovez, statuia lui Ovidiu, Sinagoga si multe altele.

Alaturi de cei mici puteti face o vizita la delfinariu unde va garantam distractie maxima sau la unul din muzeele constantene pentru o lectie de istorie vizuala. Plimabrea pe bulevardele orasului va fi o adevarata incantare la fel ca si plaja care va asteapta cu sezlongurile gata pregatite.

Pentru a va convinge ca litoralul romanesc merita vizitat trebuie sa stiti ca numai acesta concentreaza 2/3 din resursele turistice din Romania, iar hotelurile, pensiunile si alte astfel de locatii, aproximativ 43 din potentialul de cazare al tarii noastre. Conform ultimilor statistici litoralul romanesc inglobeaza in jur de 70% din circulatia turistica interna si internationala. Cu numeroase de obiective turistice Constanta, incercam sa va aratam frumusetea acestui oras de la malul Marii Negre. Nu-i asa ca pentru nimic in lume n-ati rata o astfel de vacanta?


Cazinoul din Constanta

Fiind unul dintre cele mai reprezentative obiective turistic


Delfinariul

Despre Delfinariul din Constanta este interesant de retinut

Farul genovez
Farul genovez

Farul genovez reprezinta un obiectiv turistic situat ca si a


Marea Moschee din Constanta

Cunoscuta si sub numele de Moscheea Carol, Marea Moschee din


Edificiul Roman cu mozaic

In anul 1958, in spatele cladirii Consiliului Judetean au fo


Muzeul Marinei

In 1969 isi deschidea portile la Constanta, Muzeul Marinei,


Muzeul Portului

Constanta, primul oras locuit de pe teritoriul Romaniei deti


Planetariul

Planetariul din Constanta reprezinta primul obiectiv turisti


Portul Tomis

Portul Tomis reprezinta in prezent o prelugire a falezei Caz

În curs de procesare...