Oferte de Vacanță cum rezerv

Europe Map

Caută vacanțe ieftine

Alege destinația favorită:

Poti cauta oferte dupa numele de "tara","statiune" sau localitate. Ex: Bulgaria, Antalya sau Caraibe

 
 

Vacante pe litoral in 2012

 

Destinatii Populare

 
Ideii si sugestii de vacante pe blogul nostru
bora bora
Bora Bora-destinaţia de lux a Pacificului

Bora Bora, este o insulă în mijlocul Pacificului şi este numită cel mai frumos şi mai romantic loc de pe Pământ. Combinaţiile coloristice de bleu, albastru şi smarald sunt cele mai frumoase din lume...

Bangkok, Thailanda...
Hawaii, Insula Oahu – tur virtual 360..
Machu Picchu – orasul antic al Imperiului Incas ...
Intrebari & Raspunsuri
Intrebari & Raspunsuri

Sunt biletele de avion incluse in ofertele de vacanta?

In functie de pachetul ales, este specificat ce fel de transport este inclus in pretul vacantei. Majoritatea ofertelor includ biletele de avion, dar in functie de destinatie, ofertele includ transportul cu autocarul, sau pentru destinatii apropriate de Romania, nu este inclus transportul. Puteti contacta agentia de turism, pentru a va exprima dorinta in legatura cu transportul inclus sau nu in oferta.

As dorii sa schimb hotelul, data sau mijlocul de transport?

Toate pachetele de vacanta oferite pe site sunt construite astfel incat sa beneficiati de cele mai bune servicii in raport calitate/pret. Daca doriti schimbarea hotelului, a datelor sau a mijlocului de transport, va rugam sa contactati agentia de turism, pentru a verifica daca acest lucru este posibil. Daca aveti anumite preferinte pentru vacanta dvs, va putem oferii un pachet personalizat, folosind serviciul nostru de Planificare Vacanta.

Pachetul pe care il doresc nu apare pe site, imi puteti face o oferta personalizata?

Cu Siguranta! Echipa noastra va poate oferii un pachet de vacanta personalizat pe baza cerintelor dvs, pentru destinatie, tipul de transport si datele in care doriti sa calatoriti. Oferta poate include, cazarea la hoteluri sau case de vacante, biletele de avion, mesele (all inclusive) cat si diverse activitati. Folositi serviciu Planificare Vacanta, si veti primii cele mai bune oferte disponibile, catre orice destinatie din lume.

Cand imi primesc biletele si confirmarea vacantei?

In functie de pachetul ales si de modalitatea de plata, biletele sunt livrate in format electronic (pe email) sau fizic (curier) cu cateva zile inainte de plecare, sau imediat dupa efecturarea platii pe email.